usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Amanida russa
Llom de porc al forn amb salsa
Síndria

Arabell

Amanida russa
Llom de porc al forn amb salsa
Síndria

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

English Summer Course!
> dijous 5 de abril
English Summer Course!

Us enviem la informació del curs d’estiu. Aquest curs també està obert a nens i nenes de fora del col.legi, si necessiteu més fullets els podeu demanar a recepció. El curs d’estiu s’oferta des de Llar 0 fins a sisè de primària.

El curs començarà el dia 25 de juny i finalitzarà el 20 de juliol. L’horari és de 9:00 h. del matí fins a les 16:30 h. de la tarda.  Hi haurà servei de guarda i cura de 8:00 h. a 9:00 h. del matí. Si esteu interessats, si us plau, apunteu als vostres fills/-es abans del 10 de juny a la secretaria del col.legi. Esperem que sigui del vostre interès.

Una cordial salutació,

Os enviamos la información del curso de verano. Este curso también está abierto a niños y niñas de fuera del colegio, si necesitáis más folletos los podéis pedir a recepción. El curso de verano se ofrece desde P0 hasta sexto de primaria.

El curso empezará el día 25 de junio y finalizará el 20 de julio. El horario será de 9:00 h. de la mañana hasta las 16:30 h. de la tarde. Si estáis interesados ofreceremos servicio de guardería de 8:00 h. a 9:00 h. de la mañana. Esperamos que sea de vuestro interés. Si estáis interesados, por favor, podéis inscribir a vuestros hijos antes del 10 de junio en la secretaria del colegio. Esperamos que sea de vuestro interés.

Un cordial saludo,

Aïda Martí

Coordinadora del curso de verano


ENGLISH SUMMER COURSE!

|