usuari 
passwd 
        

Arrós amb verdures
Filet de lluç arrebossat amb enciam, tomàquet i olives
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Les dates de les activitats són els dies 25, 26 i 27 d’abril."

1r EPRI: Aura English Project
> dimecres 25 de abril
1r EPRI: Aura English Project

Dins del nostre projecte “Aura English Project”, les vostres filles de 1r gaudiran de tres dies d'immersió lingüística en anglès. Un any més hem contractat l'empresa “Home to Home” per a la direcció i l'execució d'aquest projecte.


La immersió lingüística es desenvoluparà al centre escolar en horari lectiu. Les alumnes deixaran de banda la programació curricular del curs i treballaran de manera lúdica un ampli ventall d'activitats programades. El tema que ens han preparat és “Els Dinosauris”. Les activitats, elaborades i ateses pel personal de l'empresa “Home to Home”, estaran dirigides per professionals especialistes nadius.

Les dates de les activitats són els dies 25, 26 i 27 d’abril.

Podreu fer el seguiment del projecte des de la pàgina web d'Aura (projectes docents/primària) a través d'un blog on podreu veure les activitats que es van fent.

L'activitat suposa un cost afegit de 54 euros per alumna que cobrarem amb el rebut d'escolarització del mes de maig. Per qualsevol dubte respecte el pagament podeu contactar amb la Cristina Codina.

Per a qualsevol aclariment dirigiu-vos a les tutores de curs o a mi mateixa.

 


Dentro de nuestro proyecto "Aura English Project", vuestras hijas de 1º disfrutarán de tres días de inmersión lingüística en inglés. Un año más hemos contratado la empresa "Home to Home" para la dirección y la ejecución de este proyecto. La inmersión lingüística se desarrollará en el centro escolar en horario lectivo. Las alumnas dejarán de lado la programación curricular del curso y trabajarán de manera lúdica un amplio abanico de actividades programadas. El tema que nos han preparado es "Los Dinosaurios". Las actividades, elaboradas y atendidas por el personal de la empresa "Home to Home", estarán dirigidas por profesionales especialistas nativos.

 

Las fechas de las actividades son los días 25, 26 y 27 de abril. Se podrá hacer el seguimiento del proyecto desde la página web de Aura (proyectos docentes / primaria) a través de un blog donde se podrán ver las actividades que se van haciendo.

 

La actividad supone un coste añadido de 54 euros por alumna que cobraremos con el recibo de escolarización del mes de mayo. Para cualquier duda respecto el pago podeis contactar con Cristina Codina.

 

Para cualquier aclaración acerca de la actividad, podéis dirigiros a las tutoras de curso o a mí misma.


|