usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

26 i 27 d'abril"

2n ESO: Convivència
> dijous 26 de abril
2n ESO: Convivència

Els propers dies 26 i 27 d'abril està previst realitzar una convivència per a les alumnes de 2n ESO .

Benvolgudes  famílies,

 Els propers dies 26 i 27 d’abril està previst realitzar una convivència per a les alumnes de 2n d'ESO .

 Tindrà lloc a Los Bancales (Osca). Durant els dos dies es realitzaran diferents activitats formatives i esportives a la zona.

 Les alumnes sortiran del col·legi el dia 26 a les 9:15h  i tornaran el dia 27 cap a les 18:30h a Reus (amb parada a l'avinguda Sant Jordi) i a les 19:00h a Tarragona (amb parada a la plaça Imperial Tàrraco).

 L’activitat suposa un cost afegit de 65€ per alumna que cobrarem amb el rebut d’escolarització del mes de maig. Per a qualsevol dubte respecte el pagament podeu contactar amb la Cristina Codina


Queridas familias:

 Los próximos días 26 y 27 de abril está previsto realizar una convivencia para las alumnas de 2º de ESO.

 Tendrá lugar en Los Bancales (Huesca). Durante los dos días se realizarán diferentes actividades formativas y deportivas en la zona.

 Las alumnas saldrán del colegio el día 26 a las 9:15h y volverán el día 27 sobre las 18:30h en Reus (con parada en la avenida Sant Jordi) y sobre las 19:00 en Tarragona (con parada en la plaza Imperial Tarraco).

 La actividad supone un coste añadido de 65€ por alumna, que cobraremos con el recibo de escolarización del mes de mayo. Para cualquier duda respecto al pago podéis contactar con Cristina Codina.


|