usuari 
passwd 
        
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Divendres, 18 de maig a les 18:00h"

EI: Festa Esportiva 2018
18.05.2018
> divendres 18 de maig
EI: Festa Esportiva 2018

Tal com deveu saber per part dels vostres fills, estem preparant la tradicional Festa Esportiva amb molta il·lusió i ganes de sorprende-us novament. Serà un bon moment per retrobar-nos i acomiadar aquest curs escolar.

Se celebrarà el proper divendres 18 de maig a les 18:00h a la pista d'esports del col·legi. Pel que fa a la festa d'extraescolars, començarà a les 17:30h a la mateixa pista. Us agrairíem que tots els alumnes vinguin amb el xandall d'estiu, vambes blanques i mitjons blancs. El col·legi entregarà samarretes tematitzades d'obsequi amb què la tutora vestirà el vostre fill/a abans de la festa. Les nenes han de portar els cabells recollits amb un llaç del color corresponent a la samarreta del seu curs (P-3 taronja, P-4 blanc i P-5, verd).

 

Per a una millor organització, us demanaríem que en arribar (entrada per la porta corredissa de secretaria), aneu a ocupar directament els vostres llocs a la pista on es farà la festa, sense anar a l'aula dels vostres fills.

 

Per tal de facilitar-vos la localització dels vostres fills a l'hora d'actuar, a continuació us detallem la ubicació de les diferents classes a la pista:

 

Educació Infantil 3 anys:

ANEGUETS (EI-3)

TORTUGUES (EI-3)

DOFINS (EI-3)

(Graderia)

Educació Infantil 4 anys:

ZEBRES (EI-4)

GIRAFES (EI-4)

(Graderia)

Educació Infantil 5 anys:

PANTERES (EI-5)

LLEONS (EI-5)

TIGRES (EI-5)

 

(Graderia)

 

No dubteu a convidar familiars i amics perquè coneguin el nostre col·legi en un dia de festa!

 

Gràcies per la vostra col·laboració,


 

Queridos padres de Educación Infantil:


Como bien sabréis, seguramente por vuestros hijos, estamos preparando la tradicional Fiesta Deportiva, con mucha ilusión y ganas de sorprenderos un año más. Será un buen momento para reencontrarnos y despedir este curso escolar.


Os recordamos que se celebrará el próximo viernes día 18 de mayo a partir de las 18:00h en la pista deportiva del colegio. La fiesta de extraescolares empezará a las 17:30h en la misma pista. Os agradeceríamos que todos los alumnos vengan con el chándal de verano, deportivas blancas y calcetines blancos. El colegio obsequiará a los alumnos con una camiseta tematizada que la tutora pondrá a vuestro hijo/a por la tarde. Todos los alumnos tienen que venir vestidos de casa. Las niñas tienen que venir con el pelo recogido y con lazo del color de la camiseta (P-3 naranja, P-4 blanco y P-5 verde).


Para una mejor organización os agradeceríamos que al llegar (entrada por la puerta corredera de secretaría) vayáis a ocupar vuestros lugares en la pista donde se hará la fiesta, sin pasar por el aula de vuestros hijos.


Para facilitaros la localización de vuestros hijos a la hora de actuar, a continuación os detallamos la ubicación de las diferentes clases en la pista:

 

Educación Infantil 3 años:

 

ANEGUETS (EI-3)

TORTUGUES (EI-3)

DOFINS (EI-3)

(Gradería)

Educación Infantil 4 años:

 

ZEBRES (EI-4)

GIRAFES (EI-4)

(Gradería)

Educación Infantil 5 años:

 

PANTERES (EI-5)

LLEONS (EI-5)

TIGRES (EI-5)

(Gradería)

 

¡No dudéis en invitar a familiares y amigos para que conozcan nuestro colegio en un día de fiesta!

Gracias por vuestra colaboración,


|