usuari 
passwd 
        

agost 2018

12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Programa de formació adreçat als joves"

Entrega dels certificats del curs iniciació en el lleure
28.05.2018
Entrega dels certificats del curs iniciació en el lleure

El passat divendres, la Sílvia Baglietto, directora en funcions de l'Escola de l'Esplai de Tarragona, va fer entrega dels certificats del curs d'iniciació en el lleure que els alumnes de 4tESO van realitzar fa uns mesos.

Dintre de les activitats d'ampliació de currículum dels nostres alumnes i en línia amb el Pla Estratègic del Col·legi, una de les activitats que duranta quest curs han realitzat els alumens de 4t d'ESO ha estat un curs d’Iniciació en el Lleure, a través del qual s'obté un Certificat acreditatiu de la Fundació Santa Maria de Siurana.

En un futur, l’ampliació curricular d’aquest curs és el Diploma de Monitor i posteriorment el de Director en el Lleure. Un cop superat tot el pocés acadèmic s’obté els Diplomes i Carnet que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La Fundació Santa Maria de Siurana és una entitat educativa referent a la província de Tarragona, que neix amb el suport de la Diòcesi de Tarragona i que ofereix un servei d’orientació, de serveis educatius i a les persones en totes les seves vessants i de qualitat pedagògica.

El curs d’Iniciació en el Lleure és un programa de formació adreçat a joves que estan interessats en formar-se en el món del lleure i que els ajudarà a tenir una visió en aquest camp, i a la vegada capacita als alumnes per realitzar tasques de premonitor i d’ajudant als monitor en casals, col·lònies, campaments....

Els objectius són introduir als alumnes en el món del lleure i al món laboral, oferir els coneixements bàsics d’iniciació a l’educació. De la mateixa manera, aprendre recursos i tècniques bàsiques per desenvolupar tasques d’educació en el lleure i donar a conèixer la realitat del lleure, augmentant la cosnciència de la tasca educativa dels joves vers els infants són alguns dels fonaments d’aquesta titulació.

Els examinadors  han valorat especialment l’aprofitament del curs a través de els actituds (disposició al diàleg, cohesió de grup...) i les aptituds adquirides.


|