usuari 
passwd 
        

Arabell Educació Infantil

Crema de carbassa
Fideuà
Raïm

Arabell

Crema de carbassa
Fideuà
Raïm

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Jornada de la Família
> dissabte 1 de setembre
Jornada de la Família

Benvolguda família,

S’acaba el curs i tindrem poques oportunitats per veure’ns. I m’agradaria convidar-vos a la 28ª Jornada Mariana de la Família

És un romiatge festiu i trovada anual de famílies baix la protecció de la Verge Maria el dia 1 de setembre a Torreciutat. Aquest any presidirà la Santa Missa el prelat de l’Opus Dei, mons. Fernando Ocáriz a les 12.30h.

Hi haurà punts de venda d’entrepans i begudes però s’aconsella portar el dinar de casa per estalviar-nos cues i poder menjar a l’esplanada.

També hi haurà consigna, guarderia i parc infantil que funcionarà de 14h a 17h i es disposarà d’un pont-bus gratuït des de l’aparcament de 10h a 19h.

Us animem i garantim un dia familiar especial que pot ser el moment de retrobada amb les famílies de la classe dels vostres fills.

Una abraçada,

 

Querida familia:

Ya acaba el curso y tendremos pocas oportunidades para vernos. Por eso me gustaría invitaros ya a la Jornada Mariana de la Familia. Es una peregrinación festiva realizada bajo la protección de la Virgen María. Es el día 1 de septiembre en Torreciudad y es un encuentro anual de familias. Este año,  además, presidirá la Santa Misa el prelado del Opus Dei, mons. Fernando Ocáriz a las 12.30h.

Se puede llevar la comida de excursión y situarse en la explanada. Habrá puestos de bocadillos y bebidas pero se aconseja traer la comida de casa para evitar esperas. Un parque infantil funcionará de 14h a 17h. También se dispondrá de un puente-bus gratuito desde el aparcamiento. Os animamos a ir porque garantizamos un día familiar especial y puede ser el momento de reencontrarse con las familias de la clase de nuestros hijos.

Un abrazo


NÚRIA LÓPEZ

DIRECTORA

(Per a  més informació  www.torreciudad.org)

 


|