usuari 
passwd 
        

INFANTIL

Espirals amb salsa de tomàquet
Lluç a la marinera amb amanida
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

de Llar 0 a P5"

Reunió Trimestral
> dijous 24 de gener ( 20:30 )
Reunió Trimestral

Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos que el proper dijous, 24 de gener a les 20.30h tindrem la segona reunió de pares de LL0, LL1, LL2, P3, P4 i P5. Serà una única reunió per a tots els cursos.  

Sessió:

Conèixer-nos millor per entendre'ns millor La família un lloc on construïm ponts de relació entre persones. Per què en ocasions no ens entenem si ens volem entendre?, ¿Com connectar amb els demés? a càrrec de Ferran Ramón Cortés , director del Institut 5 Fars i co-fundador de l'Instituto de Comunicación. Autor, formador i co-creador dels models Bridge i Sikhonna.

Seguidament hi haurà la reunió a les classes del vostres fills i sopar fred dintre l'aula.

Per a una millor organització us agrairem que confirmeu la vostra assistència omplint el següent FORMULARI


Apreciadas familias:

Nos complace informaros que el próximo jueves, día 24 de enero a las 20.30h tendrá lugar la  segunda reunión de padres de LL0, LL1, LL2, P3, P4 y P5 . Sera una única reunión para todos los cursos. 

Sesión:

Conocernos mejor para entendernos mejor: La familia un lugar donde construimos puentes de relación entre personas. ¿Porqué en ocasiones no nos entendemos si queremos entender?, ¿Cómo conectar con los demás?, a cargo de  Ferran Ramón Cortés, director del Institut 5 Fars y co-fundador del Instituto de Comunicación. Autor, formador y co-creador de los modelos Bridge y Sikhonna.

Seguidamente la profesora dará algunos avisos en la clase y habrá cena fría en el aula. 


Para una mejor organización os agradeceremos que confirméis vuestra asistencia rellenando el siguiente FORMULARIO


|