usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Brocoli i col
Mandonguilles amb tomàquet i xampinyons
Plàtan

VALLDOREIX

Mongeta verda i patata al vapor
Mandonguilles amb salsa i xampinyons
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Mogent - Llinars del Vallès"

Campament de 1r de Primària
> dijous 12 de abril
Campament de 1r de Primària

Benvolguts pares,

Tal com us vam comentar a la reunió trimestral, el campament per a nens i pares de 1r de Primària tindrà lloc del 12 al 14 d'abril.

És una activitat engrescadora del pla de formació de La Farga. Aquest campament, a més de tenir un interès sociopedagògic, suposa per als pares, professors i alumnes tres dies de bona convivència en un ambient distès, fora del marc escolar, a més a més permet un millor coneixement mutu, el desenvolupament de moltes capacitats socials i un increment en la formació de nens i pares.

Aquesta activitat no es podria dur a terme sense la vostra col•laboració. Per aquest motiu, us animem a tots a acompanyar-nos. De segur que passarem uns dies inoblidables.

Lloc: Mogent –Llinars del Vallès-
Dates: Del 12 al 14 d’abril.
Sortida: Dijous dia 12, a les 9:30 h., des de La Farga-Valldoreix.
Tornada: Dissabte, dia 14, cap a les 17:00 h., a La Farga-Valldoreix.
Preu: 115 €. (EL FILL) ELS PARES PAGUEU DIRECTAMENT A MOGENT

FULL INSCRIPCIÓ:  AQUÍ

MATERIAL NECESSARI : Què cal portar

PLÀNOL MOGENT: COM ARRIBAR-HI


Us agrairem que, en inscriure el vostre fill a l'activitat, feu el pagament corresponent al C/C ES63 0081 5154 240001056808, indicant la referència CAMP1LF + Nom i cognom de l'alumne, abans del dimecres 11 d'abril. Un cop fet,  envieu el justificant a: [email protected] o [email protected] També el podeu lliurar a la Sra. Montserrat Miralles a Secretaria.

La propera setmana us enviarem els darrers avisos pels pares i el plànol de com arribar-hi.

Ben cordialment,

Ricard Muñoz
Coordinador de famílies Cicle Inicial

PD: Si algun alumne no pot anar al campament, estarà a les classes de 2n de primària en l'horari escolar habitual._____________________________________________________________________Apreciados padres

Tal como os comentamos en la reunión trimestral, el campamento para niños y padres de 1º de Primaria tendrá lugar del 12 al 14 de abril.

Es ésta una atractiva actividad del plan de formación de La Farga. Este Campamento, además de tener un interés sociopedagógico, supone para los padres, profesores y alumnos tres días de convivencia en un ambiente distendido, fuera del marco escolar y además permite un mejor conocimiento mutuo, el desarrollo de muchas capacidades sociales y un incremento en la formación de niños y padres.

Esta actividad no se podría realizar sin vuestra colaboración, por este motivo os animamos a todos a que nos acompañéis, seguros de que pasaremos unos días inolvidables.

Lugar: Mogent –Llinars del Vallès-
Fechas: Del 12 al 14 de abril.
Salida: El jueves día 12, a las 9:30 h., desde La Farga-Valldoreix.
Regreso: El sábado, día 14, alrededor de las 17:00h. en La Farga-Valldoreix.
Precio: 115 € (EL HIJO) LOS PADRES PAGAIS DIRECTAMENTE EN MOGENT

HOJA DE INSCRIPCIÓN: AQUÍ

MATERIAL NECESSARIO    Qué se ha de llevar

PLANO MOGENT: COMO LLEGAR


Os agradeceremos que, al inscribir a vuestro hijo en la actividad, efectuéis el pago correspondiente en la C/C ES63 0081 5154 240001056808, indicando la referencia CAMP1LF + Nombre y apellido del alumno, antes del miércoles 11 de abril. Una vez realizado, podéis enviar el justificante a: [email protected] o [email protected]. También se lo podéis entregar a la Sra. Montserrat Miralles en secretaria.


La próxima semana os haremos llegar los últimos avisos para padres y el mapa para poder llegar.

Muy cordialmente,

Ricard Muñoz

Coordinador de familias Ciclo Inicial PD:. Si algun alumno no puede ir al campamento, estará en clase de 2º de primaria en horario escolar habitual.


galeria de fotos
  • Campament de 1r de Primària
  • Campament de 1r de Primària
  • Campament de 1r de Primària
|