usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Crema de verdures
Pollastre a la planxa amb amanida Waldorf
Plàtan

VALLDOREIX

Estofat de patates amb sèpia
Pollastre a la planxa i amanida verda
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

MIT (Massachussetts Institute of Technology)"

Romà Via-Dufresne, seleccionat per fer una estada al MIT
24.03.2018
Romà Via-Dufresne, seleccionat per fer una estada al MIT

A 1r de Batxillerat estem d'enhorabona perquè acabem de saber que un dels nostres alumnes, en Romà Via-Dufresne, ha estat seleccionat per fer una estada de 6 setmanes aquest estiu al MIT (Massachussetts Institute of Technology).

Us recordem que en Romà va ser seleccionat l'any passat per participar en el programa "Joves i Ciència", programa d'excel·lència educativa de caire científic de 3 anys de durada. Ara, en el seu segon any de programa, després de l'estada inicial de 15 dies el curs passat i la redacció d'un article científic basat en l'aprenentatge adquirit, encara el segon any amb aquesta estada internacional i el treball de recerca orientat al seu camp d'investigació actual: l'estudi de la fotosíntesi artificial centrant en l'aprofitament de l'energia solar per a l'ús de l'hidrogen com a combustible. I encara està a 1r de batxillerat!

Aquests dies els passadissos van plens de la seva gesta i del que suposarà pel seu futur acadèmic, i molt possiblement professional. I plens d'orgull per aquesta notícia, no ens volem oblidar també d'enaltir la gran experiència científica que està visquent un company del Romà, en Quim Sanahuja, també de 1r de Batxillerat, que és immers en la seva participació en el programa "Bojos per la Bioenginyeria". En Quim cada dissabte, i al llarg de tot un curs escolar, està anant a l'IBEC (Institut de Bioenginyeria de Catalunya) on descobreix de la mà d'investigadors de primera linia el món de futur i present d'aquesta puntera disciplina.

Nois, no deixem d'admirar el vostre progrés i èxit. Moltes felicitats i endavant!
|