usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Una festa de famílies"

XVIII DIADA FAMILIAR
> diumenge 6 de maig
XVIII DIADA FAMILIAR

Benvolgudes famílies,

El proper diumenge dia 6 de maig, celebrarem la XXVIII Diada Familiar a "La Farga Mira-sol", una de les nostres festes més esperades i populars, especialment, pels més petits. Com en altres edicions, conjuntament amb les activitats lúdiques i festives, volem mostrar-vos els tallers, aules amb treballs exposats i altres activitats realitzades durant aquest curs, fruit del nostre projecte pedagògic Aude!

Us farem arribar a través dels vostres fills dues invitacions, una per a la vostra família i una altra per a què convideu a una família amiga a conèixer La Farga i augmentar així el nombre d'amics de la nostra escola.

PLÀNOL – XVIII DIADA FAMILIAR DE LA FARGA

HORARI MISSES – 6 DE MAIG 2018

Us esperem amb molta il·lusió en la "Festa Major de La Farga " on tots tenim l'ocasió conviure en l'ambient familiar que sempre ha caracteritzat el tarannà del col·legi.

Rebeu una cordial salutació,

Joan Carles Hernando
director

Queridas familias,

El próximo domingo día 6 de mayo, celebraremos la XXVIII Diada Familiar en "La Farga Mira-sol", una de nuestras fiestas más esperadas y populares, especialmente, por los más pequeños. Como en otras ediciones, conjuntamente con las actividades lúdicas y festivas, queremos mostraros los talleres, aules con trabajos expuestos y actividades realizadas durante este curso, fruto de nuestro proyecto pedagógico Aude!

Os haremos llegar a través de vuestros hijos dos invitaciones, una para vuestra familia y la otra para que invitéis a una familia amiga a conocer La Farga y aumentar así el número de amigos de nuestra escuela.

PLANO – XVIII DIADA FAMILIAR DE LA FARGA

HORARIO MISAS  – 6 DE MAYO 2018

Os esperamos con mucha ilusión en la "Fiesta Mayor de La Farga" donde tenemos ocasión de convivir en el ambiente familiar que siempre ha caracterizado el talante del colegio.

Recibid un cordial saludo.

|