usuari 
passwd 
        

octubre 2018

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

MIRA·SOL

Macarrons amb carn picada i formatge
Rodanxa de lluç al forn amb amanida grega
Plàtan

VALLDOREIX

Macarrons amb carn picada i formatge
Varetes de lluç amb amanida verda
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Primera Comunió"

Primeres Comunions - 3r de Primària
> dissabte 2 de juny
Primeres Comunions - 3r de Primària

AVISOS PEL DIA DE LA CERIMÒNIA DE PRIMERA COMUNIÓ

1. Us recordem que la cerimònia tindrà lloc a l'església de Sta. Maria de Montalegre (c/ Valldonzella núm. 13, Barcelona, tel. 93 301 43 47). És millor entrar-hi pel carrer Montalegre que dóna directament al "Pati Manning", lloc de trobada al qual es faran les fotografies.

2. Els assajos de la Primera Comunió seran els dijous dies 24 de maig i 31 de maig al matí (dinaran al col•legi). Els nens han de venir a l'escola amb l'uniforme. Cal omplir l'autorització corresponent.

3. Els pares i el nen que fa la Primera Comunió hauran d'arribar a l'Església 30-45 minuts abans que comenci el seu torn. Necessitem realitzar amb temps tots els tràmits previs.

4. El matrimoni té un lloc fix, exclusiu per a ells dos, als primers bancs de la nau central, on estan col•locats per ordre alfabètic.

            4.1.- Els avis podran situar-se a les zones laterals a mesura que vagin arribant

            4.2.- Cada família tindrà un banc a la nau central, darrere dels avis. (A cada banc hi caben set persones)

            4.3.- L'església disposa d'una graderia lateral per la resta dels convidats (aproximadament hi caben 500 persones).

5. El vestit de Comunió dels nens és l'uniforme del col•legi: pantalons curts (tipus bermudes), mitjons blaumarí llargs, americana blava amb botons foscos, mocassins negres, la corbata del col•legi i la creu damunt de la corbata.

6. Heu d'evitar que el noi dugui objectes que puguin distreure'l durant la cerimònia. (rellotges...)

7. Els alumnes grans de La Farga, que van uniformats, ajudaran a mantenir l'ordre durant la cerimònia, i estaran a la vostra disposició pel que necessiteu.

8. Si algú arriba tard, que es dirigeixi a aquests alumnes perquè els situï. Eviteu prendre iniciatives.

9. Recordeu que en els locals superiors de l'Església hi haurà servei de guarderia en tots els torns.

10. Abans de cada cerimònia, a les capelles laterals i al fons de l'Església, tindreu confessors a la vostra disposició.

11. En principi es pot aparcar bé a la Plaça Castilla, però hi ha altres llocs propers per aparcar i utilitzar-los evitarà l'aglomeració a la sortida del pàrquing.

12. Al final de la cerimònia els nens es col•locaran a les escales per cantar el "Virolai" i fer-se la foto de grup. Un a un, els nens aniran baixant i es reuniran amb vosaltres. De forma ordenada, anireu sortint vosaltres sols amb els nens pel passadís central fins al pati Manning, on se us farà una altra fotografia.

13. És molt important que per mantenir el silenci i l'ordre durant la cerimònia, solament hi hagi un filmador i un fotògraf. Estaran els que contracta el Col•legi.Ningú podrà apropar-se al presbiteri. Convé que l'hi feu saber als vostres convidats.

14. És convenient fer una generosa aportació per a l'Església de Montalegre.

15. RESPECTE ABSOLUT A L'EUCARISTIA

COM ARRIBAR A MONTALEGRE?

TORNS PRIMERA COMUNIÓ
AVISOS PARA EL DÍA DE LA CEREMONIA DE PRIMERA COMUNIÓN

1. Os recordamos que la ceremonia tendrá lugar en la iglesia de Sta. María de Montalegre (c/ Valldonzella núm. 13, Barcelona, tel. 93 301 43 47). Es mejor entrar por la calle de Montalegre que da directamente al "Patio Manning", lugar de encuentro y donde se harán las fotografías.

2. Los ensayos de la Primera Comunión serán los jueves días 24 de mayo y 31 de mayo por la mañana (comerán en el colegio). Los niños han de venir al colegio con el uniforme. Se deberá rellenar la autorización correspondiente.

3. Los padres y el niño que hacen la Primera Comunión tendrán que llegar a la Iglesia 30-45 minutos antes de que comience su turno. Necesitamos realizar con holgura todos los trámites previos.

4. El matrimonio tiene un sitio fijo, exclusivo para ellos dos, en los primeros bancos de la nave central, donde estarán colocados por orden alfabético.

            4.1.- Los abuelos podrán situarse en los bancos que hay detrás de los padres o bien en las zonas laterales según vayan llegando.

            4.2.- Cada familia tendrá un banco en la nave central detrás de los abuelos. (En cada banco caben unas siete personas) 

            4.3.- La iglesia dispone de una grada lateral para el resto de los invitados (aproximadamente caben 500 personas). 

5. El traje de Comunión de los niños es el uniforme del colegio: pantalones cortos (tipo bermuda), calcetines azulmarino largos, americana azul con botones oscuros, mocasines negros, la corbata del colegio y la cruz encima de la corbata.

6. Hay que evitar que el chico lleve objetos que puedan distraerle durante la ceremonia. (Relojes...)

7. Los alumnos mayores de La Farga, que van uniformados, ayudarán a mantener el orden durante la ceremonia, y estarán a vuestra disposición para lo que necesitéis.

8. Si alguien llega tarde, que se dirija a estos alumnos para que les ubique. Hay que evitar tomar iniciativas.

9. Recordad que en los locales superiores de la Iglesia habrá servicio de guardería en todos los turnos.

10. Antes de cada ceremonia, en las capillas laterales y en el fondo de la Iglesia, tendréis confesores a vuestra disposición.

11. Al principio se puede aparcar bien en la Plaza Castilla, pero hay otros lugares cercanos en los cuales aparcar y utilizarlos evitará la aglomeración a la salida del parking.

12. Al final de la ceremonia los niños se colocarán en las escaleras para cantar el "Virolai" y hacerse la foto de grupo. Uno a uno, los niños irán bajando y se reunirán con vosotros. Iréis saliendo ordenadamente, vosotros solos con él por el pasillo central, hasta el patio Manning, donde se os hará otra fotografía.

13. Es muy importante, para mantener el silencio y el orden durante la ceremonia, que solamente haya un filmador y un fotógrafo. Estarán los que contrata el Colegio. Nadie podrá acercarse al presbiterio. Conviene que se lo hagáis saber a vuestros invitados.

14. Es conveniente hacer una generosa aportación para la Iglesia de Montalegre.

15. RESPETO ABSOLUTO A LA EUCARISTÍA

 ¿CÓMO LLEGAR A MONTALEGRE?

|