usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Arrós blanc amb tomàquet
Llom a la planxa amb enciam, pastanaga i olives
Iogurt

VALLDOREIX

Arròs blanc amb salsa de tomàquet
Escalopa de llom amb enciam
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Musical:
> dimecres 5 de desembre
Musical: "Tres de Corones" Darreres indicacions

Ja està aquí l’estrena de  Tres de Corones. Els assajos han arribat a la recta final i estem ultimant els preparatius d’aquest 8è Musical.  Us enviem les darreres informacions:

Aparcament

Podeu disposar de dues hores gratuïtes d’aparcament al Pàrquing ESADECREAPOLIS (Av. Torreblanca, 55). Cal presentar l’entrada de l’espectacle i el tiquet del pàrquing abans de la funció, obtindreu un tiquet regal de dues hores per a qualsevol dels tres caixers automàtics situats a la planta -1.

Cotxets nadons

Si veniu amb cotxets de nadons, hi haurà habilitada una zona en el hall del teatre per a deixar-los.

Puntualitat

Us agrairem la màxima puntualitat per evitar interrupcions entrant a la sala un cop començat l’espectacle.

Àudio descarregable

Podreu disposar de l’àudio del musical accedint a

ÀUDIO MUSICAL

Recollida alumnes

Un cop acabada la funció, els vostres fills es dirigiran a la part del davant del teatre. Allà els podreu recollir.

Evitar fer fotos

Us animem a superar la temptació d’immortalitzar escenes. Estar pendent de fer fotos o enregistrar vídeos amb el mòbil , a més de molestar a altres espectadors, evita que pogueu gaudir de l’espectacle posant-hi els cinc sentits. Hi haurà responsables de fotografia i vídeo que enregistraran els millors moments del musical.

Pícnic alumnes de Primària

Els assajos a l’Auditori impossibilitaran els horaris del menjador. Per aquest motiu els de 5è i 6è d’EPRI (dia 4) dinaran amb un packed lunch facilitat per l’escola. I el dia 5 es donarà berenar de 3r a 6è d’EPRI.

Desitjant que passeu una molt agradable estona amb Tres de Corones.

Ya es inminente el estreno de Tres de Coronas. Los ensayos han llegado a la recta final y estamos ultimando los preparativos de este 8º Musical. Os enviamos las últimas informaciones:

Aparcamiento

Podéis disponer de dos horas gratuitas de aparcamiento en el Parking ESADECREAPOLIS (Av. Torreblanca, 55). Hay que presentar la entrada del espectáculo y el ticket del parking antes de la función, obtendréis un ticket regalo de dos horas para cualquiera de los tres cajeros automáticos situados en la planta -1.

Cochecitos bebés

Si venís con cochecitos de bebés, encontraréis habilitada una zona en el hall del teatro para dejarlos.

Puntualidad

Os agradeceremos la máxima puntualidad para evitar interrupciones entrando en la sala una vez haya comenzado el espectáculo.

Audio descargable

Podréis disponer del audio del musical accediendo a

AUDIO MUSICAL

Recogida de alumnos

Una vez terminada la función, vuestros hijos se dirigirán a la parte delantera del teatro. Allí los podréis recoger.

Evitad hacer fotos

Os animamos a superar la tentación de inmortalizar escenas. Estar pendiente de hacer fotos o grabar vídeos con el móvil, además de molestar a otros espectadores, evita que podáis disfrutar del espectáculo poniendo los cinco sentidos. Habrá responsables de fotografía y vídeo que grabarán los mejores momentos del musical.

Picnic alumnos de Primaria

Los ensayos en el Auditorio imposibilitarán los horarios del comedor. De ahí que los de 5º y 6º de EPRI (día 4) almorzarán con un packed lunch facilitado por la escuela. Y el día 5 se dará merienda de 3º a 6º de EPRI.

Deseamos que paséis un rato muy agradable con Tres de Corones


|