usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Plàtan

VALLDOREIX

Espirals amb salsa de tomàquet
Lluç a la marinera amb amanida
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El millor regal és donar-te als altres"

Esmorzar solidari de Reis
> dissabte 5 de gener
Esmorzar solidari de Reis

Perquè el millor regal és donar-se als altres, col·labora amb l’Esmorzar Solidari del proper 5 de gener a l'Església de Santa Anna, on més de 250 persones necessitades rebran un esmorzar nadalenc a més d'un lot de roba d'abric.

Aquest Nadal els alumni de les escoles de la Institució volem organitzar un esmorzar solidari per a prop de 300 persones necessitades a la parròquia de Santa Anna de Barcelona, a tocar de la Rambla. 

Creiem que el millor regal que podem oferir aquest Nadal és ajudar a aquelles persones que ho necessiten i són molt a prop nostre. Per això, el 5 de gener, dia de la cavalcada de Reis, organitzem un esmorzar solidari per a persones necessitades i els hi lliurarem un lot de roba d'abric. 

Aquesta serà la primera activitat solidària que organitzem des de la Institució Alumni, esperem que sigui un èxit i en puguem fer moltes més. 

Suma't a l’Esmorzar Solidari del proper 5 de gener a l'Església de Santa Anna, on més de 250 persones necessitades rebran un esmorzar nadalenc a més d'un lot de roba d'abric.

El Monestir de Santa Anna ha estat el primer temple de de Barcelona en obrir les seves portes als més necessitats (febrer de 2017). Des d’aleshores i amb l'ajuda de Càritas Diocesana, s'ha convertit en un punt solidari de referència oferint assistència mèdica, sostre i aliments a indigents, immigrants i persones en risc d'exclusió social.

Comptem amb tu —i amb els teus amics—, per treure endavant aquesta iniciativa. Per a això, pots apuntar-te com a voluntari en un o més dels següents torns segons la teva disponibilitat.
*(Si no pots assistir a un torn complet, especifica la teva disponibilitat)

Timing:

  • Divendres 4 de gener: de 15.30-18.30. 
    Preparació i muntatge de l'espai, decoració...

  • Dissabte 5 de gener: de 07.00-11.30. 
    Coordinació, lliurament de l’esmorzar i roba d’abric, recollir material.

*Més endavant ens posarem en contacte amb tu per a concretar.
* Important: els voluntaris han de tenir més de 18 anys.

Més informació a la pàgina aquí

Apunta't aquí


|