usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Plàtan

VALLDOREIX

Espirals amb salsa de tomàquet
Lluç a la marinera amb amanida
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Lego League"

Micro First Lego League
> dissabte 12 de gener
Micro First Lego League

Benvolgudes famílies,

Dins dels itineraris STEM (science, technology, engineering and maths), hem organitzat la Tercera Micro First Lego League de La Farga el dissabte 12 de gener de 2019, de 10.30 a 13.00 h.

Podran participar tots els equips d'alumnes que ho desitgin, de 1r a 4t d'ESO. Els tres primers classificats representaran La Farga a la First Lego League 2019 

La Micro FLL té dues parts:

• El Projecte científic
Els equips han de fer servir la seva creativitat per dissenyar una solució innovadora que resolgui un problema real relacionat amb la temàtica proposada. Aquest any el desafiament és Into orbit. Els equips s'hauran de solucionar un problema relacionat amb els viatges espacials de llarga duració. El dia de la competició hauran de presentar el seu projecte davant d'un jurat.

• El Joc del robot
Els equips han de dissenyar, construir i programar robots usant la tecnologia LEGO MINDSTORMS per superar una sèrie de missions de manera autònoma en un tauler de joc.

• Valors FLL

Mentre els equips desenvolupen el Projecte científic i el Joc del robot, integren els Valors FLL (inclusió, descobriment, cooperació, respecte, treball en equip). A més, es posa especial atenció a fomentar el treball ben fet, tant el propi com el dels altres. També es fomenta la competició, ajudant i aprenent dels altres companys, equips i entrenadors.

La competició es farà a l'aula Forja. Us animem que acompanyeu els vostres fills i participeu d'aquesta festa.

Per inscriure's cal emplenar la butlleta de l'arxiu adjunt i lliurar-la a algun dels professors coordinadors (Sr. Zaragoza, Sr. Capel)

Ben cordialment,

Miquel Riera
Director


Queridas familias,
Dentro de los itinerarios STEM (science, technology, engineering and maths), hemos organizado la Tercera Micro First Lego League de La Farga el sábado 12 de enero de 2019, de 10.30 a 13.00 h.

Podrán participar todos los equipos de alumnos que lo deseen, de 1º a 4º de ESO. Los tres primeros clasificados representarán La Farga en la First Lego League 2019

• El Proyecto científico

Los equipos deben utilizar su creatividad para diseñar una solución innovadora que resuelva un problema real relacionado con la temática propuesta. Este año el desafío es Into orbit. Los equipos deberán solucionar un problema relacionado con los viajes espaciales de larga duración. El día de la competición deberán presentar su proyecto ante un jurado.

• El Juego del robot

Los equipos deben diseñar, construir y programar robots usando la tecnología LEGO MINDSTORMS para superar una serie de misiones de manera autónoma en un tablero de juego.

• Valores FLL
Mientras los equipos desarrollan el Proyecto científico y el Juego del robot, integran los Valores FLL (inclusión, descubrimiento, cooperación, respeto, trabajo en equipo). Además, se pone especial atención a fomentar el trabajo bien hecho, tanto el propio como el de los demás. También se fomenta la competición, ayudando y aprendiendo de otros compañeros, equipos y entrenadores.

La competición se hará en el aula Forja. Os animamos a que acompañéis a vuestros hijos y participéis de esta fiesta.


Para inscribirse hay que rellenar el formulario del archivo adjunto y entregarlo a alguno de los profesores coordinadores (Sr. Zaragoza, D. Capel)


Atentamente,


Miquel Riera

Director

  • Micro First Lego League
  • versio per a imprimir de Micro First Lego League
|