usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Plàtan

VALLDOREIX

Espirals amb salsa de tomàquet
Lluç a la marinera amb amanida
Iogurt natural

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Primera Comunió"

Torns Primera Comunió - 3r de Primària
> dilluns 14 de gener
Torns Primera Comunió - 3r de Primària

Benvolgudes famílies de 3r de primària.

Com ja us vaig comentar a la presentació de la catequesis de Primera Comunió, a fi d'ajustar-nos el màxim possible a les vostres necessitats i prioritats, i per tal de poder organitzar els diferents torns per data i hora, necessitem que ens contesteu abans del dia 17 DE GENER, aquest FORMULARI.

Us recordo que encara que ara trieu una data i hora, els grups no seran definitius, ja que dependrem del que sol•liciti la majoria.

Aquest any tots els torns seran BILINGÜES.

A la reunió de catequesi del dissabte dia 19 de gener estaran exposats en el vestíbuls d'entrada a les aules els torns amb els horaris i idiomes orientatius.

Rebeu una cordial salutació,

Víctor Potau
Coordinador Primeres Comunions

Queridas familias de 3º primaria

Como ya dijimos en la presentación de la catequesis de Primera Comunión, con el fin de ajustarnos lo más posible a vuestras necesidades y prioridades, y para poder organizar los diferentes turnos por fecha y hora, necesitamos que nos contestéis antes del día 17 de enero, este FORMULARIO.

Os recuerdo que aunque ahora escojáis una fecha y hora, los grupos no serán definitivos, ya que dependerá de las peticiones de la mayoría.

Este año todos los turnos serán BILINGÜES.

En la reunión de catequesis del sábado día 19 de enero estarán expuestos en el vestíbulo de entrada a las aulas los turnos con los horarios e idiomas orientativos.

Recibid un cordial saludo,

Víctor Potau
Coordinador Primeras Comuniones|