usuari 
passwd 
        
CA | ES | EN
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

La configuració dels iPad’s es farà la primera setmana de setembre, de 9.30 a 13.30 h."

Oferta-Configuració iPad 5è i 6è d'EPRI, 1r, 2n i 3r d'ESO
sobre nosaltres
Oferta-Configuració iPad 5è i 6è d'EPRI, 1r, 2n i 3r d'ESO


Configuració dels aparells

Adquisició

Només caldrà que portin l’iPad aquells alumnes que:

-          Hagin adquirit un dispositiu nou pel curs 2018-19 (En aquest cas es recomana portar, a ser possible, tant el dispositiu antic com el nou)

-          La versió del seu sistema operatiu sigui inferior a la 11 (La versió del sistema operatiu es pot conèixer fent clic a Ajustaments > General > Informació > Versió)

En qualsevol dels dos casos es deixarà l’iPad a la recepció de l’escola carregada i amb la sessió del ID de Apple tancada (en els cas que l’iPad no sigui nou i s’hagi fet servir). Per fer-ho:

  1. Premi Configuració> [nom de l’usuari]> iTunes Store i App Store....
  2. Premi el teu ID d'Apple i, a continuació, premi Tancar sessió (es demanarà que introdueixi la contrasenya del ID de Apple de l’usuari actual del iPad)

Compra

Recordem que a partir del curs 2018-19 l’iPad dels alumnes de 5è d’EPRI els proporciona l’escola. Tot i això, els alumnes d’altres cursos que ho necessitin, el poden adquirir en qualsevol distribuïdor autoritzat Apple . Tanmateix, per a les famílies de La Farga el distribuïdor homologat pel col·legi és Microgestió, el qual ofereix els descomptes indicats AQUÍ

Molt cordialment,

Miquel Riera Casadevall
Sotsdirector d'Estudis

  
Configuración de los aparatos

Adquisición

Solo serácaldrà necesario que traigan el iPad los alumnos que:

-          Hayan adquirido un dispositivo nuevo para el curso 2018-19 (En este caso se recomienda traer, a ser posible, tanto el dispositivo antiguo como el nuevo)

-          La versión del sistema operativo que sea inferior a la 11 (La versió del sistema operativco se puede conocer  clicando en Ajustes > General > Información > Versión)

En cualquiera de los dos casos se dejará el iPad en la recepción del colegio cargado y con la sesión del ID de Apple cerrada (en el caso que el iPad no sea nou y se tenga que hacers servir). Per hacerlo:

  1. Clic en Configuración> [nom de l’usuari]> iTunes Store y App Store....
  2. Clic  en tu ID de Apple y, a continuación, Clic en  Cerrar Sesión (se os pedirá  que introduzcáis la contraseña del ID de Apple del usuario actual del iPad)

Compra

Recordamos que a partir del curso 2018-19 el iPad de los alumnos de 5º de EPRI los proporciona el colegio. Los alumnos de otros cursos que lo necesiten, lo pueden adquirir en cualquier distribuidor autorizado de Apple . Para las familias de La Farga el distribuidor homologado por el colegio es Microgestió, el cual ofrece los descuentos indcados AQUÍ

Molt cordialment,

Miquel Riera Casadevall
Sotsdirector d'Estudis


|