usuari 
passwd 
        
CA | ES | EN
 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Al web transport.institucio.org trobareu les noves rutes, horaris i tarifes i podreu fer la vostra reserva de plaça per al proper curs. "

Servei de transport 2018-2019
sobre nosaltres
Servei de transport 2018-2019

A partir del proper curs 18-19, per facilitar-vos la logística familiar, totes les rutes seran compartides entre La Farga i La Vall, i a més estrenem un nou sistema tarifari que ens ha permès reduir el preu d’aquest servei.

Benvolgudes famílies,

A partir del proper curs 18-19, per facilitar-vos la logística familiar, totes les rutes seran compartides entre la Institució La Farga i la Institució La Vall, y estrenem un nou sistema tarifari que ens ha permès reduir el preu d'aquest servei.

Hi ha més novetats: s’arriba a noves localitats, es redueix el preu a ciutats properes a l’escola, es fixen les parades preferents a indrets amb molta demanda o s’habilita una parada-llançadora a Terrassa a preu bonificat per als antics alumnes d'Airina que actualment són a la Institució La Farga o a la Institució La Vall. 

A les noves rutes hem fet el possible per mantenir les mateixes parades que ja existien però n'hi ha algunes que han pogut variar lleugerament d’ubicació i/o d'horari. 

Al web transport.institucio.org trobareu les noves rutes, horaris i tarifes i podreu fer la vostra reserva de plaça per al proper curs.

També ens podeu fer arribar comentaris o suggeriments per tal d'estudiar les vostres propostes. ([email protected])

Esperem, doncs, que l’esforç realitzat i les novetats que presentem us resultin d’utilitat i us apropin una mica més a l’escola.

Cordialment,

Miquel Riera

Director de la Institució La Farga

 


 

 

Apreciadas familias,

A partir del próximo curso 18-19, para facilitaros la logística familiar, todas las rutas serán compartidas entre la Institució La Farga y la Institució La Vall, y estrenamos un nuevo sistema tarifario que nos ha permitido reducir el precio de este servicio. 

Pero hay más novedades: llegamos a nuevas localidades, se reduce el precio en ciudades cercanas a los colegios, se fijan las paradas preferentes en localidades con mucha demanda y se habilita una parada-lanzadera en Terrassa a un precio bonificado para los alumni de Airina que actualmente están en la Institució La Farga o la Institució La Vall. 

Hemos hecho lo posible por mantener las mismas paradas que ya existían en estas nuevas rutas, pero pueden haber variado ligeramente de ubicación u horario.

En la web transport.institucio.org encontraréis las nuevas rutas, horarios y tarifas y podréis hacer vuestra reserva de plaza para el próximo curso.

 También podéis hacer comentarios o sugerencias y estudiaremos vuestras propuestas.([email protected])

Esperamos que el esfuerzo realizado y las novedades que presentamos os resulten de utilidad y os acerquen algo más a los colegios.

Cordialmente,

Miquel Riera

Director de la Institució La Farga


|