usuari 
passwd 
        

MIRA·SOL

Sopa de pollastre
Truita a la francesa amb tomàquet amanit i formatge
Poma

VALLDOREIX

Sopa de pollastre
Truita de patata amb amanida
Fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

El TDB és més que debatre, és treball en equip, lideratge, argumentació, respecte i escolta."

Comunicar escoltant: Torneig Escolar de Debat
projectes
17.04.2018
Comunicar escoltant: Torneig Escolar de Debat

Vuit alumnes de La Farga van participar el passat dissabte 15 al II TED (Torneig Escolar de Debat), organitzat a la UIC, juntament amb altres deu escoles de Barcelona.

"L'ús habitual de les xarxes socials, ens uneix o aïlla dels altres?", va ser el tema de debat al qual es van enfrontar un equip de 4t d'ESO (Lluis Sitges, Josep Generó, Joan Pallarès, Alejandro Salvador i Juan Antoni Sánchez) i de 1r de Batxillerat (Jordi Ruiz, Alejandro Sama, Ignacio Brustenga, Javier Miranda i Joan Garcia).

"És un repte difícil, perquè has de ser capaç d'argumentar a favor i en contra del tema escollit, i no saps quina posició hauràs de defensar fins 1 minut abans de començar la prova", explica en Lluís Sitges. La aportació més gran pels alumnes era que aprenguessin a argumentar amb esperit crític i des del respecte.

Ambdós equips van aconseguir bones puntuacions al matí, però van caure en semifinals, a la tarda, contra el col•legi Viaró i Canigó. Això sí, se'n porten una gran experiència i ja volen repetir!

galeria de fotos
  • Comunicar escoltant: Torneig Escolar de Debat
  • Comunicar escoltant: Torneig Escolar de Debat
|