usuari 
passwd 
        

LA VALL

Llenties guisades amb sofregit de tomàquet, ceba, xoriç i llorer
Filet de lluç a la planxa amb enciam i olives
Pera

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Diego Almendáriz, orientador familiar, us parlarà sobre “Per què vull que els meus fills obeeixin?"

1r i 2n EPRI. Reunió de pares
> dimarts 17 de abril
1r i 2n EPRI. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 17 d’abril a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc, a l’Auditori, la  reunió trimestral per a pares d’alumnes de 1r  i 2n  de Primària.

En primer lloc, Diego Almendáriz, orientador familiar, us parlarà sobre “Per què vull que els meus fills obeeixin?”. Seguidament, tindreu una sessió amb la tutora i les professores de la vostra filla. En acabar, hi haurà un sopar fred a la mateixa aula.

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Mia Carreras

Directora 

Apreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 17 de abril a las 20.30 h tendrá lugar, en el Auditorio, la  reunión trimestral para padres de alumnas de 1º y 2º de  Primaria.

En primer lugar, Diego Almendáriz, orientador familiar, os hablará sobre “¿Por qué quiero que mis hijos obedezcan?”. Seguidamente, tendréis una sesión con la tutora y las profesoras de vuestra hija. Al finalizar, habrá una cena fría en la misma aula.


Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente.


Mia Carreras

Directora

|