usuari 
passwd 
        

LA VALL

Arròs a la cassola amb sofregit de tomàquet i ceba amb costella de por
Pollastre a la planxa amb enciam, tomàquet i formatge
Mandarina

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Hi haurà dos punts de venda a llar i a la rotonda de secretaria"

GENERAL. Jornades literàries. Venda de llibres
> dijous 19 de abril
GENERAL. Jornades literàries. Venda de llibres

Benvolguts pares,

Del 19 al 26 celebrarem les Jornades Literàries, en les quals es realitzaran diferents activitats relacionades amb el món de la literatura.

Una de les tradicions més arrelades a la nostra terra és la Diada de Sant Jordi. Aquest dia és costum regalar una rosa i un llibre, i creiem que és una gran oportunitat per fomentar el gust per la lectura.

Per facilitar a les famílies del col·legi  la possibilitat de comprar un llibre, ens hem posat en contacte amb la Llibreria Garbí i els dies 19 i 20 d’abril de 9 h a 17.30 h, hi haurà dos punts de venda a llar i a la rotonda de secretaria. Així, les vostres filles podran comprar un llibre adequat a la seva edat, els seus interessos i en sintonia amb els valors formatius que la família i el col·legi pretenem.

Hi haurà llibres en català, castellà i anglès, i els preus seran aproximadament entre 10 i 25 euros. La venda també estarà oberta als pares, ja que també hi haurà llibres  per a vosaltres. Les alumnes de 3r a 6è podran portar diners per comprar llibres. Les alumnes de 1r i 2n no han de portar diners, és aconsellable que si volen comprar, ho facin acompanyades dels seus pares o bé, si és el cas, que una germana gran els el compri.

Volem aprofitar aquestes jornades per enriquir les biblioteques d’aula, és per això que us demanem que, si us és possible, animeu les vostres filles que portin llibres de la seva edat, que ja no llegeixen i que estiguin en bon estat, per tal que es quedin al col·legi.


Cordialment,

Mia Carreras

Directora

  Apreciados padres,

Del 19 al 26 celebraremos las Jornadas Literarias, en las cuales se realizarán diferentes actividades relacionadas con el mundo de la literatura.  

Una de las tradiciones más arraigadas en nuestra tierra es el Día de ”Sant Jordi”. Es costumbre en este día regalar una rosa y un libro, y creemos que es una gran oportunidad para fomentar el gusto por la lectura.

Para facilitar a las familias del colegio la posibilidad de comprar un libro, nos hemos puesto en contacto con la Librería Garbí y los días 19 y 20 de abril de 9 h a 17.30 h, habrá dos puntos de venta en llar y en la rotonda de secretaría. Así, vuestras hijas podrán comprar un libro adecuado a su edad, sus intereses y en sintonía con los valores formativos que la familia y el colegio pretendemos. 

Habrá libros en catalán, castellano e inglés y los precios aproximadamente oscilarán entre los 10 y 25 euros. La venta estará abierta a los padres ya que también se venderán libros para vosotros. Las alumnas de 3º a 6º podrán traer dinero para comprar libros. Los alumnos de 1º y 2º no han de traer dinero, es aconsejable que si quieren comprar, lo hagan acompañadas de sus padres o bien, si es el caso, que una hermana mayor se lo compre.

Nos gustaría aprovechas estas jornadas para enriquecer la biblioteca de las aulas, es por esto que os pedimos que, si os es posible, animéis a vuestra hijas a que traigan libros de su edad, que ya no leen y que estén en buen estado, para que se queden en el colegio.


Cordialmente,

Mia carreras

Directora
|