usuari 
passwd 
        

LA VALL

Espaguettis amb carn picada i salsa de tomàquet
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Taronja

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Carme Padilla, orientadora familiar del FERT, us parlarà sobre “Eines per a la fortalesa de les nostres adolescents”."

4t ESO i 1r BATX. Reunió de pares
> dijous 4 de octubre
4t ESO i 1r BATX. Reunió de pares

Benvolguts amics,

Ens dirigim a vosaltres per recordar-vos que, tal com us vàrem comunicar a través de la informació general, el proper dia 4 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc, a l'Auditori, la reunió trimestral per a pares d’alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat.

En primer lloc Carme Padilla, orientadora familiar del FERT, us parlarà sobre “Eines per a la fortalesa de les nostres adolescents”. Seguidament tindreu una sessió amb la tutora de la vostra filla. En acabar hi haurà un sopar fred a la mateixa aula.

Esperant la vostra assistència, s’acomiada cordialment.


Judith Monés

Directora


 

Apreciados amigos,

Nos dirigimos a vosotros para recordaros que, tal como os comunicamos a través de la información general, el próximo día 4 de octubre a las 20.30 h. tendrá lugar, en el Auditorio, la reunión trimestral para padres de alumnas de 4º de ESO y 1º de Bachillerato.

En primer lugar Carme Padilla, orientadora familiar del FERT, os hablará sobre “Herramientas para la fortaleza de nuestras adolescentes”.  Seguidamente tendréis una sesión con la de vuestra hija. Al finalizar habrá una cena fría en la misma aula.


Esperando vuestra asistencia, se despide cordialmente. 

Judith Monés

Directora|