usuari 
passwd 
        

LA VALL

Espaguettis amb carn picada i salsa de tomàquet
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Taronja

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

P-3, P4 i P5 E.INF. Curset de natació
> dilluns 10 de setembre
P-3, P4 i P5 E.INF. Curset de natació

El mes de febrer començarà el curset de natació per als alumnes d’Educació Infantil P4 i P5. Aquesta activitat és voluntària i es realitzarà dins l’horari escolar a les instal·lacions esportives municipals de Badia del Vallès. Us informarem dels horaris i la inscripció més endavant. (Gener 2019)

Els assistents al curset hauran de portar dins d'una bossa adequada: vestit de bany d’una peça, xancletes, tovallola o barnús i gorra de bany, tot marcat amb el nom. També s'ha de marcar la roba interior, els mitjons i les sabates. Han de venir des de casa amb el vestit de bany posat i el xandall de l'escola. A l'hivern és convenient que portin una gorra de llana.

 


En el mes de febrero dará comienzo el cursillo de natación para los alumnos de Educación Infantil P4 y P5.  Esta actividad es voluntaria y se realizará dentro del horario escolar en las instalaciones deportivas municipales de Badía del Vallés. Os informaremos de horarios  e inscripción mas adelante. (Enero 2019)

Los asistentes al cursillo deben traer dentro de una bolsa adecuada traje de baño de una pieza, chancletas, toalla o albornoz y gorro de baño, todo marcado con el nombre. También se deben marcar la ropa interior, los calcetines y los zapatos. Han de venir desde casa con el traje de baño puesto y el chándal del colegio. En invierno es conveniente que traigan un gorro de lana.


 


|