usuari 
passwd 
        

LA VALL

Espaguettis amb carn picada i salsa de tomàquet
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Taronja

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

P-4 i P-5 E.INF. Tomatis
> dilluns 14 de gener
P-4 i P-5 E.INF. Tomatis

El alumnes de P4 i P5 inicien Tomatis 

En començar aquest segon trimestre volem informar-vos d’un programa que iniciem. 

Els/les nens/es de P4 i P5 rebran sessions col·lectives d’A.P.F. (audio-psico-fonologia), són unes sessions d’estimulació neurosensorial per mitjà de l’oïda (Tomatis).

Cada alumne/a rebrà cinquanta-set sessions amb una programació establerta per millorar l’escolta de tots ells. Aquesta setmana s’ha començat a les classes de balenes i lleons (P-5) i properament ho faran la resta. A les classes de P-4 s’iniciarà a partir del 20 de febrer.

L’objectiu d’aquesta programació és madurar i optimitzar la funcionalitat en els  sistemes visual, auditiu i motriu, que intervenen en l’aprenentatge, tant instrumental, com conductual, de la lectoescriptura.

No és un treball terapèutic, es tracta d’un  treball pedagògic que beneficiarà el ritme i la motricitat, la comprensió i  la integració de les normes matemàtiques, lingüístiques i conductuals, i també afavorirà l’atenció i la concentració. Totes les sessions d’escolta es faran amb música de Mozart i cant gregorià.

Si teniu qualsevol pregunta o voleu algun tipus d’aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. També podeu consultar el web:  www.tomatisnew.com.

 Los alumnos de P4 y P5 inician Tomatis

Al empezar este segundo trimestre queremos informaros de un programa que iniciamos.

Los/as niños/as de  P4 y P5 recibirán sesiones colectivas de A.P.F (audio-psico-fonología), para la  estimulación neurosensorial por medio del oído (Tomatis).

Cada alumno/a recibirá cincuenta y siete sesiones siguiendo una programación establecida para mejorar la escucha de todos ellos. Esta semana han comenzado las clases de ballenas y leones (P-5) y próximamente lo hará el resto. Las clases de P-4 comenzarán a partir del 20 de febrero.

El objetivo de esta programación es madurar y optimizar la funcionalidad en los sistemas ocular, auditivo y motriz que intervienen en el aprendizaje, tanto instrumental como conductual, de la lectoescritura.

No es un trabajo terapéutico, sino pedagógico que beneficiará el ritmo y la motricidad, la comprensión y la integración de las normas matemáticas, lingüísticas y conductuales, y también favorecerá la atención y la concentración. Todas las sesiones de escucha se harán con música de Mozart y canto gregoriano. 

Si tenéis cualquier pregunta o deseáis algún tipo de aclaración, podéis poneros en contacto con nosotros. También podéis consultar la web www.tomatisnew.com.

 

 


|