usuari 
passwd 
        

LA VALL

Arròs ala milanesa amb tomàquet, pèsols, pernil i formatge
Filet de lluç a la planxa amb enciam i olives
Poma

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Totes les activitats les van ajudar a aprofundir un xic més en la cultura anglesa"

English day
internacional
20.06.2018
English day

Va ser un dia de festa per a tota la Primària ple d'activitats divertides i en plena immersió lingüística. Cada curs va treballar un país de parla anglesa i va investigar els elements més característics d’aquella zona.

Els països que es van treballar van ser: USA, Great Britain, India, Canada, Ireland i Austràlia. Al llarg del dia es van fer tot tipus d’activitats: danses típiques del país, jocs a l’aire lliure, manualitats, presentacions dels països, tarda de cinema amb crispetes, gimcanes...

Les activitats estrella del dia van ser: Spelling Bee Competition, un concurs de lletreig de paraules que havien preparat durant tot l’any. Una altra activitat molt engrescadors va ser el Geocatching de 5è i 6è, que consistí en una gimcana pel pati amb preguntes sobre el país . També a 3r vam tenir una família de nacionalitat Índia que ens va venir a parlar sobre els costums, vestits i menjar típic de l'Índia. A 2n i 6è de Primaria es va fer una Teaparty i les alumnes van berenar i s’ho van passar d’allò més bé! 1r de primaria va acabar el dia amb una Movie Night, veient una pel·lícula i  menjant crispetes!

Totes les activitats les van ajudar a aprofundir un xic més en la cultura anglesa i a gaudir de l’anglès. Estem segures que el proper curs esperaran l’English Day amb moltíssima il·lusió ja que aquesta primera jornada ha estat inspiradora, inolvidable i molt divertida per a totes, mestres i alumnes!


VEURE ÀLBUM DE FOTOS: AQUÍ


|