usuari 
passwd 
        

LA VALL

Espaguettis amb carn picada i salsa de tomàquet
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Taronja

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Accessos i aparcaments
Pares
20.12.2018
Accessos i aparcaments

Les darreres setmanes hem realitzat un estudi per millorar la seguretat en l’accés a les instal·lacions escolars i, a partir del 8 de gener, adoptarem un seguit de mesures que afectaran els accessos i aparcaments del col·legi.


Benvolgudes famílies,

Les darreres setmanes hem realitzat un estudi per millorar la seguretat en l’accés a les instal·lacions escolars i, a partir del 8 de gener, adoptarem un seguit de mesures que afectaran els accessos i aparcaments del col·legi.
 
S’eliminarà l’aparcament interior d’Educació Infantil (aparcament D) per tal d’evitar que coincideixin vianants i vehicles alhora. Aquest aparcament s’obrirà a partir de les 17.00 h per facilitar la recollida dels infants que estan a permanències. Si la recollida és posterior a les 17.30 h caldrà trucar l’intèrfon que trobareu al costat de la caseta del control d’accés i identificar-se per tal que des de secretaria puguin obrir l'accés.
 
Es canviarà el punt de recollida (només tarda) de les rutes d’autocar 6, 7 i  8 provinents de La Farga. Aquest punt es situarà  l’inici de l’aparcament principal (zona parada ràpida).
 
L’escola romandrà tancada durant la jornada escolar. En cas de voler accedir-hi, s’haurà de fer només per la porta principal i els nostres conserges seran els encarregats de permetre l’accés als vehicles que vulguin entrar al recinte.
 
Els horaris d’obertura de les portes d’accés als dos aparcaments seran els següents:
 
Aparcament principal (aparcament A)
Matí: obert de 7.30 a 9.30 h
Tarda: obert de 16.00 a 18.15 h
 
Per accedir al recinte escolar després de les 17.30 h, caldrà trucar a l’intèrfon que trobareu al costat de la caseta del control d’accés i identificar-se per tal que des de secretaria us donin accés a l’aparcament.
 
Aparcament exterior (porta d’accés al recinte escolar pel camí verd) (aparcament C)
Matí: obert de 7.30 a 9.15 h
Tarda: obert de 16.15 a 17.00 h

Fora d’aquest horari no es podrà accedira l’escola des d’aquesta porta.
 
Esperem que aquests canvis suposin una millora pel que fa a la seguretat de l’escola i donin resposta a la inquietud que s’ha generat al voltant d’aquest tema.
 

Cordialment,

Judith Monés

Directora 
Queridas familias,
 

Durante las últimas semanas hemos realizado un estudio para mejorar la seguridad en el acceso a las instalaciones escolares y, a partir del 8 de enero, adoptaremos una serie de medidas que afectarán a los accesos y aparcamientos del colegio.
 
Se eliminará el aparcamiento interior de Educación Infantil (aparcamiento D) para evitar que coincidan peatones y vehículos a la vez. Este aparcamiento se abrirá a partir de las 17.00 h para facilitar la recogida de los niños que están en permanencias. A partir de las 17.30 h será necesario llamar al interfono e identificarse para que desde secretaría puedan abrir el acceso.
 
Se cambiará el punto de recogida (sólo tardes) de las rutas de autocar 6, 7 y 8 provenientes de La Farga. Este punto se situará al inicio del aparcamiento principal (zona parada rápida).
 
El colegio permanecerá cerrado durante la jornada escolar. Si se quiere acceder, deberá hacerse sólo por la puerta principal y nuestros conserjes serán los encargados de permitir el acceso a los vehículos que quieran entrar en el recinto.
Los horarios de apertura de las puertas de acceso a los dos aparcamientos serán los siguientes:
 
Aparcamiento principal (Aparcamiento A)
Mañana: abierto de 7.30 a 9.30 h
Tarde: abierto de 16.00 a 17.30 h
 
Para acceder al recinto escolar más tarde de las 17.30 h, será necesario llamar al interfono que se encuentra junto a la caseta de control de acceso e identificarse para que desde secretaría den acceso al aparcamiento.
 
Aparcamiento exterior (puerta de acceso al recinto escolar por el camino verde) 
(aparcamiento C)
Mañana: abierto de 7.30 a 9.15 h
Tarde: abierto de 16.15 a 18.15 h
Fuera de este horario no se podrá acceder al colegio desde esta puerta.
 
Esperamos que estos cambios supongan una mejora de la seguridad del colegio y den respuesta a la inquietud que se ha generado en torno a este tema.


Cordialmente,

Judith Monés

Directora


|