usuari 
passwd 
        

LA VALL

Espaguettis amb carn picada i salsa de tomàquet
Bocaditos de rosada amb amanida verda i tomàquet .
Taronja

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Els reis han arribat amb un original transport que ha fet la delícia dels mes petits al llarg del matí!"

Festa dels ambaixadors Reials, mercat solidari i xocolatada!
capellania
16.12.2018
Festa dels ambaixadors Reials, mercat solidari i xocolatada!

Avui diumenge, 16 de desembre, han arribar els Ambaixadors Reials, per tal de recollir les cartes de tots els nens i nenes de La Vall i també d’amics de fora del col·legi.

Després d'adorar el nen Jesús han començat a rebre els infants, acompanyats dels seus pares, amics, germans, i totes aquelles famílies que els han volgut acompanyar i reviure la màgia al seu costat. 

Entre somriures, una mica de vergonya, i alguna llàgrima nerviosa, els més petits han fet el lliurament de les seves cartes i han explicat als ambaixadors com havien estat de bons durant l'any.

Cal destacar la quantatitat d'originals paradetes del Mercat solidari i recordar que també podreu trobar els seus productes els dies 18-19 i 20 de desembre, de 9.00 h a 12.00 h, coincidint amb les nadales de Primària i ESO (Estaran situades a la rotonda).

Les alumnes de cultura Audiovisual de 1r de Batxillerat tampoc han parat de servir xocolata i coca a les famílies que venien a emorzar a La Vall i col·laborar així amb La Marató de TV3 que enguany està dedicada al càncer. Tan aviat com sapiguem la quantitat recollida amb aquesta xocolatada us n'informarem.


Volem agrair la col·laboració de les alumnes de cultura audiovisual (1r Batxillerat) per haver fet un reportatge fotogràfic d'aquest dia tan entranyable i col·laborar de manera altruista perquè la xocolatada sigui tot un èxit!


FOTOS  ambaixadors/ mercat solidari/ xocolatada solidària per a La Marató de TV3: AQUÍ


|