usuari 
passwd 
        

Arròs a la cassola amb cap de llom
Rodanxa de lluç arrebossat amb enciam i cogombre
Suc de fruita

 

SEGUEIX-NOS

|

INSTITUCIÓ

Cafè de famílies EPRI 1-2
> dijous 10 de maig
Cafè de famílies EPRI 1-2

Benvolguda família,

 

La direcció de Terraferma, juntament amb els tutors i els Matrimonis encarregats de curs, us convidem a un “cafè de famílies” el proper dijous 10 de maig, a les 15:30 hores.

L’objectiu del cafè és compartir amb vosaltres qualsevol tema que vulgueu parlar directament amb direcció. Ens agradaria poder-vos seguir donant algunes orientacions sobre la formació dels vostres fills.

A fi de poder organitzar millor el cafè, us agrairem que en confirmeu la vostra assistència als matrimonis encarregats del vostre curs.Molt cordialment,

 

Jordi Ferraz Costafreda

DirectorApreciadas familias:

 

La dirección de Terraferma, junto con los tutores y los Matrimonios Encargados de curso, os invitamos a un “café de familias” el próximo jueves, 10 de mayo, a las 15:30h.

El objetivo del café es compartir con vosotros, cualquier tema que queráis hablar directamente con dirección. Nos gustaría seguir debatiendo algunas orientaciones sobre la formación de vuestros hijos.

A fin de poder organizar mejor el café, os agradecemos que confirméis vuestra asistencia a los matrimonios encargados de curso.Muy cordialmente,

 

Jordi Ferraz

Director


|